Skip to content

Met een thuisbatterij geniet u van eigen opgewekte elektriciteit.

Uw zonne-energie opslaan met een thuisbatterij? Dat is ecologisch en financieel interessant.

Met een thuisbatterij kunt u volop genieten van uw eigen opgewekte elektriciteit. Een thuisbatterij is een interessante investering. Zonder batterijopslag stuurt u namelijk het teveel aan opgewekte stroom terug op het net. Hierdoor kunnen anderen gebruik maken van uw geproduceerde elektriciteit. 

Door de opslag van eigen geproduceerde elektriciteit:

  • Regelt u uw elektriciteitsbehoefte en aankoop ervan.
  • Wordt u minder afhankelijk van het net.
  • Bespaart u op uw energiefactuur.
Grafiek zonne-energie

Wat is de terugverdientijd van een thuisbatterij?

De terugverdientijd van zo een installatie hangt af van veel verschillende factoren. Er zijn verschillende criteria belangrijk om de batterij snel terug te verdienen. Daarom is het nuttig om deze factoren vooraf goed te analyseren.  Als u dat wenst, dan kunnen wij dit voor u bekijken.

Ontdek de terugverdientijd van zonnepanelen in combinatie met een thuisbatterij.

Merken

Welke merken van thuisbatterijen bieden wij aan?

EDSS is niet gebonden aan een merk. Wij bieden verschillende merken aan. Zo kunnen wij voor iedere klant het juiste advies geven, afhankelijk van noden en budget.

Batterijsysteem voor evenementen

EDSS beschikt over een aanhangwagen met een batterijsysteem. De aanhangwagen kan op evenementen geplaatst worden ter voorziening van een beperkte hoeveelheid elektriciteit. Bij interesse kan er altijd een demonstratie gegeven worden. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Batterijsystemen