Skip to content

EDSS, een team van ervaren vakmensen

Wij werken enkel met eigen ervaren vakmensen die steeds op de hoogte zijn van de nieuwste technologieën.

EDSS is gestart als een elektriciteitsbedrijf. Ondertussen hebben we jarenlange ervaring in het plaatsen van zonnepanelen. Ook voor airco’s, warmtepompen en laadpalen kunt u bij ons terecht. Ons team zorgt voor een perfect afgeleverde installatie en dit naar wens van de klant. Een grote troef van ons is dat we een goede service naverkoop kunnen leveren en dit al 20 jaar lang!

Ons team

Wij werken enkel met eigen ervaren vakmensen. Zij zijn steeds op de hoogte van de nieuwste technologieën. Daardoor kunt u rekenen op een uitstekende installatie. Het team van EDSS bestaat uit 10 personen, hierdoor kunnen we een persoonlijke service bieden.

Een teamlid van EDSS

Ons team staat voor u klaar

 

We streven steeds een persoonlijke service na. U kunt dan ook bij ons terecht voor uw project van A tot Z. Wilt u premies aanvragen of weten hoeveel subsidie u krijgt? Dan bekijken we dit graag samen met u. Een offerte op maat voor uw project? Contacteer ons vrijblijvend voor advies. 

Certificaat van bekwaamheid

Om de kwaliteit van de zonnepaneelinstallaties te garanderen, werd er een certificatiesysteem voor installateurs uitgewerkt. Het certificaat van bekwaamheid wordt afgeleverd door RESCert en staat steeds op naam van de installateur.

Sinds 1 juli 2017 moet u over het attest beschikken om in aanmerking te komen voor de energiepremie. Een gecertificeerde aannemer neemt de verantwoordelijkheid voor de kwalitatieve uitvoering van de gesubsidieerde installatie op zich.