fbpx Skip to content

Team EDSS

EDSS werkt enkel met eigen ervaren vakmensen die steeds op de hoogte zijn van de nieuwste technologieën.

Ons bedrijf is gegroeid vanuit een elektriciteitsbedrijf en heeft al jarenlang ervaring in het plaatsen van zonnepanelen. We zorgen samen met ons team voor een perfect afgeleverde installatie naar wens van de klant. Een grote troef van ons is dat we een goede service na verkoop kunnen leveren, en dit al 18 jaar lang!

Ons team

EDSS werkt enkel met eigen ervaren vakmensen die steeds op de hoogte zijn van de nieuwste technologieën. Ons team bestaat uit 10 personen, hierdoor kunnen we een persoonlijke service bieden.

Certificaat van bekwaamheid

Om de kwaliteit van de zonnepaneelinstallaties te garanderen, werd er een certificatiesysteem voor installateurs uitgewerkt. Het certificaat van bekwaamheid wordt afgeleverd door RESCert en staat steeds op naam van de installateur.

Sinds 1 juli 2017 dient men verplicht over het attest te beschikken om in aanmerking te komen voor de energiepremie. Een gecertificeerde aannemer neemt de verantwoordelijkheid voor de kwalitatieve uitvoering van de gesubsidieerde installatie op zich.

Monitoringssysteem (ergens langs onder op website, enkel voor bestaande klanten van vroeger om hun installatie te kunnen opvolgen)

Om uw systeem nauwgezet in de gaten te kunnen houden heeft u een monitoringssysteem nodig. Bij alle omvormers in ons assortiment zit standaard een monitoringssysteem inbegrepen. Met dit systeem kunt u bijvoorbeeld uw opbrengsten bekijken en eventuele storingen snel opmerken.